Industriële salontafels vierkant

Filter

Salontafel industrieel vierkant

Een salontafel is letterlijk het middelpunt van de woonkamer. Als je van een stijlvol interieur houdt, dan is het belangrijk dat de salontafel matcht met jouw smaak en de rest van het interieur. Heb jij een industriële inrichting en zoek je een robuuste salontafel die daarbij past? De salontafel industrieel in het vierkant van Mister Tafel is dan precies wat je zoekt.

Salontafel vierkant industrieel in diverse kleuren

Met een industrieel interieur kun je natuurlijk ook veel kanten op. Hou jij van de donkere tinten, zoals zwart en antraciet? Of hou je meer van de lichte en sprekende kleuren zoals metallic en groen? Onze salontafel industrieel in het vierkant past daar hoe dan ook bij. Je hebt bij ons de keuze uit maar liefst 11 tinten.

Van wit tot nootbruin, chocoladebruin of zwart – het is allemaal mogelijk als je een vierkante salontafel bij Mister Tafel bestelt. Ga jij graag met de interieurtrends mee? Bestel dan de salontafel industrieel in het vierkant met een visgraat blad. Dit profiel is helemaal volgens de trend van dit moment.

Salontafel industrieel in het vierkant op maat

De salontafel industrieel in het vierkant is op maat te bestellen. Het blad van eikenhout is standaard 3 centimeter dik. De maten zijn:

  • 80 x 80 centimeter
  • 100 x 100 centimeter.

Ook het onderstel is volledig naar jouw smaak aan te passen. De tafelpoten die wij monteren onder het blad bieden wij in verschillende vormen:

  • Matrix tafelpoot
  • U-tafelpoot
  • X-tafelpoot
  • A-tafelpoot
  • V-tafelpoot
  • Trapezium tafelpoot

Door de verschillende opties die wij bieden om een salontafel industrieel in het vierkant op maat te maken, is voor iedereen een droomtafel binnen handbereik.

Industriële salontafels in het vierkant bestellen

Bestel nu jouw favoriete salontafel vierkant met industrieel design op maat bij Mister Tafel. Heb je nog vragen voordat je bestelt? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Open de chat
1
Eenvoudig een vraag Appen?
Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.