Stalen U tafelpoten

Filter

Stalen U poten

Een tafelpoot is de finishing touch voor jouw tafel. Er zijn talloze mogelijkheden om jouw tafel een extra uitstraling te geven. Industriële tafels zijn enorm populair en geven een moderne uitstraling aan jouw woning. Bij Mister Tafel kun je eindeloos variëren in tafels, tafelbladen, poten en kleuren. Iedere industriële tafel is anders. Dit heeft alles te maken met de keuzes die jij maakt. Een stalen U poot heeft een stoer karakter, maar is toch een elegante vorm om onder jouw tafel te plaatsen. Ben jij op zoek naar een tafel met een stalen U poot? Bij Mister Tafel vind je jouw droomtafel.

 

Waarom een stalen U poot?

Een stalen U poot heeft een tafelpoot in de vorm van een U. Dit specifieke model heeft een strakke vorm en geeft daarom een gave sfeer aan de woon- of eetkamer. Door het veelzijdige karakter van een tafel met de stalen U poot kan deze in diverse interieurs geplaatst worden. De tafel past goed in een landelijke sfeer, maar sluit ook goed aan bij een klassiekere uitstraling. Ben je op zoek naar een nieuwe tafel en twijfel je of de tafel met stalen U poot bij jouw interieur past? Geen zorgen dus. De tafel is eindeloos te combineren met de stijl naar wens.

 

De mogelijkheden met stalen U poot

De tafels van Mister Tafel combineer je met een stalen U poot. Dit onderstel geeft een prachtige sfeer mee aan uw woning en oogt stabiel. De stalen U poot wordt gemaakt van een stalen koker en kent verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een zwarte poot, maar leveren we de stalen U poot ook in het wit of transparant.

 

Bestel jouw stalen U poot bij Mister Tafel

Bij Mister Tafel ben je aan het juiste adres voor jouw nieuwe tafel. Ben je op zoek naar een stalen U poot voor jouw salon- of eettafel? Kies jouw tafel naar wens en bestel deze vandaag nog. Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op.

Open de chat
1
Eenvoudig een vraag Appen?
Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.