Eiken eettafels

Resultaat 1–30 van de 42 resultaten wordt getoond

EIKEN TAFELS: INDUSTRIEEL DESIGN

Een stoere eiken tafel misstaat niet in een modern interieur. Bij Mister Tafel hebben we ons gespecialiseerd in het maken en samenstellen van prachtige industriële eiken tafels. Of u nu een eiken eettafel of salontafel zoekt, wij zijn van alle markten thuis.

Vindt u bijvoorbeeld een zwart onderstel in een X-vorm het mooiste bij de door u gekozen eiken tafelblad of wilt u juist een witte U-vorm of zelfs een trapezium-vorm onder de eikenhouten tafel zetten? Alles is bespreekbaar om bij u de ultieme eiken tafel af te leveren.

WELKE POTEN KAN IK ONDER EEN EIKEN EETTAFEL LATEN ZETTEN?

Wanneer je een industriële eiken tafel bij Mister Tafel bestelt, kun je ook kiezen uit verschillende soorten stalen poten. Maar, “welke poten kan ik eronder laten zetten” Horen wij je al denken. Bij Mister Tafel heb je een zeer ruime keuze uit verschillende soorten stalen poten die onder het visgraat tafelblad bevestigd kunnen worden. De verschillende opties zijn:

  • Matrix tafelpoot
  • Trapezium tafelpoot
  • X-tafelpoot
  • U-tafelpoot
  • A-tafelpoot
  • Klassieke tafelpoot
  • v-tafelpoot

Wanneer u op onze site kijkt bij het kopje stalen tafelpoten, dan kunt u de verschillende vormen van stalen poten goed bekijken en vergelijken. Wanneer u een mooie vorm stalen poot heeft gevonden voor uw eiken tafel, wordt het zaak om ook de kleur van de stalen tafelpoot te bepalen. Zo kun je bij Mister Tafel kiezen uit de volgende kleuren:

  • Mat zwart
  • Mat wit
  • Standaard afwerking (staal antraciet)

Wanneer je ook daar je keus in gemaakt hebt, wordt het de hoogste tijd om je industriële tafel met de door jou zelf uitgezochte stalen poten te bestellen bij Mister Tafel.

DIT IS WAAROM JE BIJ MISTER TAFEL MOET BESTELLEN

De ruime keus in verschillende eikenhouten tafelbladen en de verschillende stalen poten, maakt dat dit de reden is waarom je bij Mister Tafel moet bestellen. Maar er zijn meer redenen om bij Mister Tafel te bestellen. Ook het bestelgemak en een excellente klantenservice zijn redenen waarom er al zoveel mensen een eiken tafel bij Mister Tafel hebben besteld. De positieve reacties en recensies van onze klanten zorgen ervoor dat wij van Mister Tafel iedere dag weer met plezier naar ons werk gaan. Dat mensen zo tevreden zijn komt onder meer door de klantgerichte service die wij als Mister Tafel aan de klant bieden, maar het werkt ook zeker mee dat wij de goedkoopste leverancier zijn van Nederland. Nergens anders vind je een eiken tafel met stalen poten, die ook nog eens sfeervol is, voor zo’n lage prijs als bij Mister Tafel. En daar zijn wij meer dan trots op!

Open de chat
Eenvoudig een vraag Appen?
Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.