Visgraat tafelbladen

Filter

Visgraat tafelbladen van Mister Tafel

Een visgraat tafelblad is helemaal de trend van dit moment. Dat is niet voor niks, want een visgraat in hout heeft een chique design. Daarom zie je nu in veel huizen de visgraat parketvloer. Ook een mooie visgraat tafelblad aanschaffen? Bestel dan bij Mister Tafel een visgraat tafelblad van stevige en duurzame kwaliteit.

Visgraat tafelblad van de beste kwaliteit

Het visgraat tafelblad geeft een ruimte als de woon- of eetkamer een elegante en stijlvolle sfeer. Tot op de dag van vandaag heeft dit patroon haar elan nog niet verloren. Om het visgraat tafelblad extra mooi uit te laten komen, heb je hout van de beste kwaliteit nodig. Dat is precies waar wij mee werken bij Mister Tafel.

Wij werken altijd met Europees duurzaam eikenhout. De bossen met eikenbomen zijn speciaal aangelegd om er houten meubels van te produceren. Wij halen het hout rechtstreeks bij de leverancier en gaan gelijk voor onze klanten aan de slag. Als eerste vullen wij de noesten, gaten en scheuren op. Je krijgt dus altijd strak en stevig tafelblad van ons geleverd. Het visgraat tafelblad is 5 centimeter dik en kan dus zeker tegen een stootje.

Visgraat tafelblad op maat

Het visgraat tafelblad is bij ons in verschillende maten en vormen te bestellen. De rechthoekige salontafel is verkrijgbaar in de volgende maten:

  • 100 x 70 centimeter
  • 120 x 80 centimeter
  • 130 x 70 centimeter.

De rechthoekige eettafel tafelbladen bestel je bij ons in de maten:

Daarnaast ben je voor vierkante, ronde en ovale tafels met een visgraat tafelblad ook bij ons aan het juiste adres. Bij ons vind je vierkante tafels in de maten 80 x 80 en 100 x 100 centimeter. De vierkante eettafels. Wil je het visgraat tafelblad volledig laten aansluiten op jouw wensen? Het hout kun je bij ons in maar liefst 11 kleuren beits laten bewerken. Verder bieden wij de keuze uit diverse onderstellen. Kijk rond op onze website welke tafel bij jou past en dan gaan wij voor je aan de slag.

Visgraat tafelblad bestellen bij Mister Tafel

Bestel nu jouw visgraat tafelblad. Bewerkt of onbewerkt, met of zonder tafelpoten – dat is bij ons allemaal mogelijk. Wij leveren al onze producten binnen 8 weken aan klanten. Heb je nog vragen voordat je bestelt? Neem dan gerust contact met ons op.

Open de chat
1
Eenvoudig een vraag Appen?
Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.