Boomstam salontafels

Filter

Boomstam salontafels

Mister Tafel heeft een uitgebreide collectie boomstam salontafels. De tafel is gemaakt van robuust eikenhout, verkrijgbaar in verschillende maten en geheel naar wens aan te passen.

Wij maken het tafelblad van de verticale dwarsdoorsnede van een boom. Omdat elke boom zijn eigen nerfstructuur heeft, is geen enkele boomstam salontafel hetzelfde. Jouw boomstam salontafel vind je dus nergens anders.

Hoe maken wij de boomstam salontafel?

De houten plakken van eikenhout selecteren wij zorgvuldig bij onze leverancier. Wij vinden het belangrijk om met het beste hout aan de slag te gaan. In onze eigen werkplaats maken wij boomstam salontafels op basis van de wensen van de klant. Als eerste schuren wij het hout volledig en zagen het op maat, tot het een plak is met mooie rechte afmetingen.

Na het schuren behandelen wij de tafel met een lak in de gewenste kleur. De laklaag wordt wel drie keer aangebracht. Dit biedt onze boomstam salontafels de perfecte bescherming tegen vlekken en kringen. De tafel is afneembaar met een vochtige doek.

Een boomstam salontafel die volledig naar wens is

Onze boomstam salontafels zijn in verschillende maten verkrijgbaar. In onze shop kun je zowel vierkante als rechthoekige salontafels bestellen. Het tafelblad beitsen we in de gewenste kleur. Voor welke kleur ga jij?

Als je de maat en kleur weet, kun je zelfs nog de vorm van de tafelpoten kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een U-vorm, A-vorm, trapeziumvorm of X-vorm. De tafelpoten zijn te bestellen in mat wit, mat zwart of in de originele kleur. Zo maken wij alle boomstam salontafels voor de klanten op maat.

Boomstam salontafels zorgen voor extra sfeer

In hout zit leven. Onze boomstam salontafels zorgen daarom voor een sfeervolle en gezellige sfeer in een woonkamer. De robuustheid van een boomstam salontafel past perfect in elk interieur 一 of je nu van een industriële, landelijke of moderne inrichting houdt. Voor elke woonkamer maken wij de mooiste salontafel. Bestel de jouwe vandaag nog!

Boomstam salontafels bestellen bij Mister Tafel

Heb jij de perfecte boomstam salontafel gevonden? Bestel direct je nieuwe tafel online in onze shop. Is het product voorradig dan is de levertijd tussen de één en drie weken. Als het product niet voorradig is dan is de levertijd tussen de vier en acht weken. Zodra wij de tafel meegeven met de transporteur, sturen we je een mail. Heb je vooraf nog vragen over onze producten? Bel ons dan op 079-2340400 of stuur een WhatsApp-bericht naar 06-39343600. Mailen kan ook naar info@mistertafel.nl.

Open de chat
1
Eenvoudig een vraag Appen?
Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.