Visgraat eettafels

Filter

Visgraat eettafel van Mister Tafel

Bij Mister Tafel kun je verschillende soorten industriële tafels bestellen voor een fantastisch lage prijs. Van rechthoekige eiken tafels en boomstamtafels tot aan een visgraat tafel. Maar wat is een visgraat tafel? Het woord visgraat dekt eigenlijk de lading al. Een visgraat tafel heeft een tafelblad met als patroon wat vergelijkbaar is met een vissengraat. De planken van het eikenhouten blad liggen aan het uiteinde van de planken in een hoek van 90 graden. Zodoende wordt het eiken tafelblad met visgraat patroon opgebouwd. Dit visgraatpatroon zorgt ervoor dat de tafel enorm sfeervol is en hiermee een uniek item is voor in bijvoorbeeld de keuken of eetkamer. Het visgraat patroon is niet alledaags en daarom de perfecte keus wanneer je net even een iets andere tafel wilt dan anderen. Bij Mister Tafel zijn ook deze visgraat tafels in diverse maten, kleuren en met diverse stalen poten te verkrijgen, tegen de laagste prijs van Nederland.

Elke poten onder een visgraat eettafel?

Wanneer je een industriële tafel bij Mister Tafel bestelt, kun je ook kiezen uit verschillende soorten stalen poten. Maar, “welke poten kan ik eronder laten zetten” Horen wij je al denken. Bij Mister Tafel heb je een zeer ruime keuze uit verschillende soorten stalen poten die onder het visgraat tafelblad bevestigd kunnen worden. De verschillende opties voor een visgraat eettafel zijn:

  • Matrix tafelpoot
  • Trapezium tafelpoot
  • X-tafelpoot
  • U-tafelpoot
  • A-tafelpoot
  • Sam tafelpoot

Wanneer u op onze site kijkt bij het kopje stalen tafelpoten, dan kunt u de verschillende vormen van stalen poten goed bekijken en vergelijken. Wanneer u een mooie vorm stalen poot heeft gevonden voor uw visgraat tafel, wordt het zaak om ook de kleur van de stalen tafelpoot te bepalen. Zo kun je bij Mister Tafel kiezen uit de volgende kleuren:

  • Mat zwart
  • Mat wit
  • Standaard afwerking (staal antraciet)

Wanneer je ook daar je keus in gemaakt hebt, wordt het de hoogste tijd om je visgraat tafel met de door jou zelf uitgezochte stalen poten te bestellen bij Mister Tafel.

Visgraat eettafel kopen bij Mister Tafel

De ruime keus in verschillende tafelbladen van eikenhout en de verschillende stalen poten, maakt dat dit de reden is waarom je bij Mister Tafel moet bestellen. Maar er zijn meer redenen om bij Mister Tafel te bestellen. Ook het bestelgemak en uitmuntende klantenservice zijn redenen waarom er al zoveel mensen visgraat eettafels bij Mister Tafel hebben besteld. De positieve reacties en recensies van onze klanten zorgen ervoor dat wij van Mister Tafel iedere dag weer met plezier naar ons werk gaan. Dat mensen zo tevreden zijn komt onder meer door de klantgerichte service die wij als Mister Tafel aan de klant bieden, maar het werkt ook zeker mee dat wij de goedkoopste leverancier zijn van Nederland. Nergens anders vind je een industriële visgraat tafel met eiken tafelblad en stalen poten, welke ook nog eens sfeervol is, voor zo’n lage prijs als bij Mister Tafel. En daar zijn wij meer dan trots op!

Open de chat
1
Eenvoudig een vraag Appen?
Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.