Boomstamtafels

Filter

Boomstamtafels van Mister Tafel

Elke boomstamtafel is een uniek natuurproduct: het tafelblad bestaat uit een verticale ‘plak’ van de stam van de boom. Het blad is dus van massief hout en heeft een robuuste, unieke vorm. Elke boom is immers anders en zelfs elke ‘plak’ hout die eruit gehaald wordt, heeft zo zijn eigen vorm en kleurtekening.

De schors van de boomstam wordt op vakkundige wijze van het tafelblad afgehaald, met als resultaat mooi afgewerkte, gewelfde randen. Dat brengt stijl en karakter je eetkamer in. Boomstamtafels lenen zich bijvoorbeeld perfect voor sfeervolle boerenwoonkeukens, waar de boomstam eettafel een centraal onderdeel van het gezinsleven vormt. Naast boomstam eettafels vind je bij Mister Tafel ook boomstam salontafels.

Een boomstamtafel die precies aan je wensen voldoet

Zoek je een industriële tafel? Dan zit je bij Mister Tafel goed. Onze boomstamtafels zijn er in verschillende afmetingen. Bovendien kun je zelf bepalen welk onderstel je onder de boomstamtafel laat zetten en welke kleur het tafelblad krijgt.

Bij ons vind je verschillende typen stalen tafelpoten, zoals matrix, trapezium, X-tafelpoot en nog meer. Het stalen onderstel geeft je boomstamtafel een echte industriële look. Je kunt kiezen uit drie kleuren voor de tafelpoten: mat zwart, mat wit en staal antraciet.

Ook de kleur van het tafelblad kun je zelf bepalen, zodat het helemaal aan jouw wensen voldoet. Eikenhout heeft van zichzelf een prachtige, authentieke lichtbruine kleur. Maar onbehandelde eikenhouten tafelbladen zijn relatief gevoelig voor temperatuurschommelingen en vocht. Daarom adviseren wij sterk om het hout te behandelen met een speciale olie of lak. Bijkomend voordeel daarvan is dat die ook een andere kleur aan het tafelblad kan geven, zoals chocoladebruin of klassiek grijs. Natuurlijk is een onzichtbare matte lak ook een van de mogelijkheden, waarmee de natuurlijke kleur van het hout goed zichtbaar blijft.

Eiken boomstamtafels

Bij Mister Tafel zijn we fan van de prachtige eikenhouten boomstamtafels in onze collectie. Doordat het een natuurproduct is, is elke boomstamtafel de enige in zijn soort. Ook de vlamtekening, nerf en kleurschakering van het eikenhout verschilt per tafelblad. De gewelfde randen geven het robuuste, rustieke eikenhout een zachte touch.

Eikenhout is zeer hard en sterk. Daardoor gaan onze eiken eettafels jarenlang mee. Je hoeft niet bang te zijn voor lelijke beschadigingen in het tafelblad, want eikenhout kan wel tegen een stootje.

Ons eikenhout is afkomstig uit Europa. Daardoor besparen we op transportkosten. En dat is ook goed voor uw portemonnee, want dat is een van de redenen waarom wij onze boomstamtafels zo voordelig kunnen aanbieden. Zulke mooie eiken tafels, voor zo’n lage prijs! Dat vind je alleen bij Mister Tafel.

Moet ik de boomstamtafel nog behandelen?

Nee, je hoeft het eikenhout van je nieuwe boomstamtafel niet meer te behandelen! Wij van Mister Tafel werken het hout compleet voor je af voordat de tafel wordt geleverd. Daar hoef jij niets meer aan te doen: wel zo makkelijk en onderhoudsvriendelijk. Je kunt je boomstamtafel heel eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek. Wil je het toch zelf doen, kan de tafel onbehandeld besteld worden. Eigenlijk is onbehandeld standaard en kan er dan optioneel een behandeling gekozen worden.

Doordat wij het hout behandelen met een speciale olie of lak, zorgen we ervoor dat het tafelblad goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Daardoor blijft je boomstamtafel er mooi uitzien en gaat hij langer mee.

De boomstamtafels van Mister Tafel

De sfeervolle en smaakvolle boomstamtafels van Mister Tafel zijn allemaal van sterk eikenhout gemaakt en daardoor van hoge kwaliteit. Wij zijn dé specialist op het gebied van eiken tafels op maat én bieden deze voor de laagste prijs in Nederland aan. Bij Mister Tafel betaal je nooit te veel voor een exclusieve eiken boomstamtafel. Daar kun je nog jarenlang van genieten.

Open de chat
1
Eenvoudig een vraag Appen?
Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.