Boomstamtafels

INDUSTRIËLE BOOMSTAMTAFEL VAN HOGE KWALITEIT

Een industriële boomstamtafel van hoge kwaliteit vind je gemakkelijk en snel bij Mister Tafel. Zo is deze houten tafel gemaakt van een robuust eiken tafelblad en heeft deze industriële boomstamtafel stalen poten. Deze combinatie is zowel erg sfeervol als smaakvol te noemen en is daardoor een ware wannahave te noemen. De boomstamtafel leent zich bijvoorbeeld perfect voor een boeren woonkeuken waarbij sfeer erg belangrijk is, aangezien er niet alleen aan deze boomstamtafel gegeten wordt. Buiten het feit dat de kwaliteit en afwerking van het eiken tafelblad ontzettend hoog is, is dit dus ook nog eens een tafel waar je lekker lang aan wilt blijven zitten. De mooi afgewerkte gewelfde randen maken deze boomstamtafel helemaal af.

MOET IK DEZE TAFEL NOG BEHANDELEN?

Wellicht denkt u bij een boomstamtafel met een eiken tafelblad dat u hem na ontvangst nog moet behandelen. Dit is niet het geval. Het tafelblad van eiken werken wij van Mister Tafel compleet voor u af, voordat u deze geleverd krijgt. U hoeft daar niets meer aan te doen. Zo kunt u kiezen tussen twee verschillende afwerkingen, te weten:

  • Ultra matte laklaag
  • Monocoat olie
  • Zwarte beits

Met de ultra matte laklaag zorgen wij ervoor dat het hout van de boomstamtafel zijn natuurlijk uitstraling behoudt. In principe is het bewerkte eiken tafelblad niet te onderscheiden van een onbewerkt eiken tafelblad. Het voordeel hiervan is dat de tafel die zo sfeervol was door de natuurlijke look ook zo blijft, maar toch extreem goed beschermd is.

U kunt ook kiezen uit Olie. Bij Mister Tafel kunt u kiezen uit 8 verschillende soorten olie waarmee wij de tafel op kleur kunnen brengen. Deze kleuren kunt u in onze showroom bekijken.

Beide afwerkingen op deze eiken tafelbladen zijn volstrekt onderhoudsvriendelijk en u kunt uw boomstamtafel zeer gemakkelijk schoonhouden met een vochtige doek.

ALLES OVER MISTER TAFEL

Op onze internetsite kunt u natuurlijk alle informatie over Mister Tafel en onze producten vinden. Zo kunt u in ons persoonlijke verhaal lezen dat wij met deze onderneming zijn begonnen omdat wij ons afvroegen: “waarom zijn alle industriële tafels van hout zo ontzettend duur.” Er was in principe voldoende aanbod van deze tafels van hout, maar in een lagere prijscategorie waren de houten tafels die ook nog eens sfeervol moesten zijn eigenlijk niet te vinden. Wij hadden het gevoel dat dit anders kon en zodoende zijn wij hard op zoek gegaan naar kwalitatief goede producten tegen een lage prijs. Toen wij dat gevonden hadden wisten wij dat wij de extra schakel van woonwinkels moesten wegnemen, om zodoende een lage prijs aan te kunnen bieden aan u als klant. Doordat wij zelf het tafelblad van hout bewerken, kunnen wij ook op die manier de kosten erg laag houden. Op die manier kunt u uw industriële tafel met stalen poten voor bijvoorbeeld in uw keuken zeer voordelig bestellen bij Mister Tafel.

Open de chat
Eenvoudig een vraag Appen?
Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.