Stalen salontafelpoten

Filter

Stalen salontafelpoten

Stalen poten salontafel kopen

Ben je op zoek naar stijlvolle, stalen poten voor onder je salontafel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Mister Tafel heeft salontafelpoten van staal in verschillende kleuren, vormen en maten. Hierdoor zit de ultieme match voor jouw tafelblad er vast en zeker tussen.

Welke stalen salontafelpoten kies jij?

Ga jij bijvoorbeeld voor stalen salontafelpoten in het wit, zwart of toch liever transparant? En wil je een klassieke, industriële X- of U-vorm, of zijn de wat speelsere trapeziumpoten iets voor jou? Wat je ook kiest, één ding is zeker: salontafelpoten van staal zorgen voor een luxe, stijlvolle uitstraling. In combinatie met een eikenhouten of boomstam-tafelblad, vormen ze een ware blikvanger in jouw woonkamer.

Bijpassende stalen eettafelpoten

Als je iemand bent met oog voor detail, dan word je vast heel blij van bijpassende stalen eettafelpoten. Goed nieuws: ook hiervoor kun je terecht bij Mister Tafel. Net als stalen salontafelpoten, bieden we deze in allerlei vormen, kleuren en maten aan. En als je dan toch bezig bent, dan kun je meteen een bijpassende houten zitbank aanschaffen. Leuk voor aan jouw eettafel, of bijvoorbeeld een goede toevoeging in de woonkamer of gang. Je kunt dit bankje in dezelfde kleur laten lakken of oliën als je tafelblad en het is ook mogelijk de poten te laten aansluiten bij de stalen poten van je salontafel.

Neem een kijkje in onze showroom

We kunnen ons voorstellen dat je de stalen salontafelpoten die je op het oog hebt, eerst eens in het echt wilt bekijken. Daarom hebben wij een showroom in Zoetermeer. Hier kun je de tafelpoten voelen en van dichtbij ervaren. Ook heb je hier de mogelijkheid onze experts het hemd van het lijf te vragen voor passend advies.

Salontafel met poten van staal in je woonkamer?

Is je interesse gewekt? En kun je niet wachten je woonkamer te voorzien van de salontafel van je dromen? Dan rest je nog één ding: kies de stalen tafelpoten die passen bij je salontafel en doe ze in je digitale winkelmand. Wij rekenen nooit verzendkosten. Dat is mooi meegenomen. 

Open de chat
1
Eenvoudig een vraag Appen?
Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.