Veelgestelde vragen

That is certainly possible, at Mister Table there are 8 (!) different colors of oil available. You can view and compare these samples in the showroom.

For this, it is best to contact customer service on  0182 – 23 51 25  or
+31 639343600 . They can tell you exactly how much space you have between the legs.

Omdat we elk onderstel op maat maken voor desbetreffende tafel is hoogte een vrije variabele. Met hoogte bedoelen we de bovenkant van het blad. 77 bovenkant blad is onze advieshoogte.

De aanschuifhoogte is bij ons 70cm, of 69,5cm. Waarbij de 69,5 cm alleen geldt voor de boomstamtafels.

Wanneer u vragen heeft over uw bestelling kunt u contact opnemen met Mister Tafel. Dit kan via mail (info@mistertafel.nl) of telefonisch op +31 182 23 51 25

Daarbij verzoeken wij u uw bestelgegevens bij de hand te houden.

Natuurlijk gaat het hier niet over de aankoop van een boek op bol.com of een usb kabel. U wilt er helemaal zeker van zijn dit de tafel is waar u jaren aan zult genieten. Om enige twijfel weg te nemen hebben we een fysieke showroom:

Showroom Zoetermeer op de Aluminiumstraat 97 2718RB

Dinsdag van 10:00 tot 17:00
Vrijdag van 10:00 tot 17:00
Zaterdag van 10:00 tot 14:00

Bij ons kunt u kiezen uit 2 verschillende afwerkingen.

ULTRA MATTE LAKLAAG;

– niet te onderscheiden van een onbehandelde tafel. Het voordeel is dat het hout z’n natuurlijke uitstraling blijft behouden maar toch uitermate goed beschermd is. U kunt de tafel met een vochtige doek schoonhouden of met groene zeep. De laklaag wordt 3 keer aangebracht om u de perfecte bescherming tegen kringen en vlekken te bieden. Pas wel op met rode wijn, die dient men meteen van de tafel te verwijderen mocht dit ooit op de tafel geknoeid worden.

OLIE
U heeft bij Mister Tafel de keuze uit verschillende oliën van monocoat

Beide afwerkingen zijn onderhoudsvriendelijk, u kunt de tafel schoonhouden met een vochtige doek of met bijbehorende schoonmaakmiddelen.

U krijgt een e-mail van ons zodra de tafel mee is met de transporteur. Hierna neemt de transporteur contact met u op, om samen met u de bezorging in te plannen.

Wanneer de tafel voorradig is kunnen we leveren met maximaal 4 weken. Indien de tafel niet voorradig is zal dit met 5-8 weken zijn.

Naast losse onderstellen kunt u ook losse bladen kopen; Die kan u vinden op onze website:
https://mistertafel.nl/tafelbladen/

Poten zijn eenvoudig te plaatsen. Als u in bezit bent van een boor en boortjes om de houtdraadbouten te bevestigen .Bouten worden standaard meegeleverd.

Op onze producten is herroepingsrecht van kracht. Dit moet binnen 14 dagen na ontvangst van de tafel. Tafels die speciaal op maat zijn besteld zijn geldt geen herroepingsrecht op. Omdat deze speciaal voor u zijn gemaakt.

Onze eiken eettafels zijn alleen voor binnen. Eikenhout is niet echt een houtsoort voor buitentafels. Het zou gaan scheuren en vergrijzen.

Zoals u weet is eikenhout een natuurproduct. Ons eikenhout is gezaagd en gedroogd met een vochtpercentage tussen 8% en 12%, waardoor het product geschikt is voor gebruik in een verwarmde ruimte. Hout neemt vocht op en laat vocht los, afhankelijk van de luchtvochtigheid in de omgeving.

Hout zal nauwelijks werken wanneer de luchtvochtigheid in huis redelijk gelijk blijft. De hoogte van de luchtvochtigheid is van belang voor de mate van het werken van de houten delen waaruit uw tafel bestaat. Om de luchtvochtigheid te meten kunt u het beste een hygrometer gebruiken. Deze plaatst u op ooghoogte, niet op de tocht en niet in de zon.

U dient er rekening mee te houden dat de luchtvochtigheid in het stookseizoen extreem laag kan worden, met als gevolg dat er lichte scheurvorming plaatsvindt. In dat geval kan een pannetje water op de verwarming of kachel  een afdoende oplossing bieden.

Een nagenoeg constante luchtvochtigheid van ongeveer 55%, met in de winter een daling van 10% en in de zomer een stijging van 10%, is voor zowel uw massief eiken meubel(s) als voor u zelf een gezond leefklimaat.

In onze garantievoorwaarden zijn alleen productiefouten opgenomen. Het werken van het hout valt niet onder onze garantievoorwaarden. Het is de verantwoordelijkheid van de klant zelf om het werken van hout zoveel mogelijk tot een miniem te beperken.

Bij een exemplaar van 200cm x 100 cm moet u ongeveer denken aan 60 à 70 kilo. Gelukkig is de tafel demontabel waardoor u de tafel toch vrij eenvoudig in huis krijgt.

Er zitten geen grote noesten in ons hout, mochten er enkele kleine noestjes inzitten, dan vullen we deze standaard op, wel zo praktisch voor u! Het schuurstof van dezelfde plank wordt vermengd met een kleurloze lijmstof. Zo wordt het gaatje in dezelfde kleur opgevuld.

Uiteraard is dat mogelijk, op onze websites kunt u ons assortiment salontafels vinden. https://mistertafel.nl/salontafels/

Ook bankjes behoren tot de mogelijkheid, deze staan eveneens op de website. https://mistertafel.nl/zitbank/

Wij zoeken werknemers in de werkplaats, mail ons je cv en wie weet werk je binnenkort bij Mister Tafel.

Open de chat
1
Eenvoudig een vraag Appen?
Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.