Eiken salontafels

Filter

Eiken salontafel

Een mooie eiken salontafel is een onmisbaar meubelstuk voor in de woonkamer. Deze tafel is handig om een bord eten op te zetten of een glaasje wijn. Verder is de salontafel in eikenhout handig om mooie boeken op uit te stallen of zelfs als voetenbankje terwijl je een goede serie kijkt. Vooral met een massief eiken salontafel kun je alle kanten op door deze te matchen met je interieur.

Salontafel in eikenhout past overal bij

De eiken salontafel past uitstekend in elk interieur 一 ongeacht de stijl waar je voor kiest. Je kunt het bovenblad laten lakken met alle gewenste  kleuren. Zoek jij een donker eiken salontafel of ga je liever voor een salontafel in een licht eiken kleur? Bij Mister Tafel kan het allemaal.

Het tafelblad is zelfs in verschillende vormen en maten verkrijgbaar.
Zo hebben wij de vormen:

  • Rechthoekig
  • Rond
  • Ovaal
  • Organisch

Ook wat de stijl betreft hebben we een ruime keuze zoals

  • Scandinavisch
  • Japandi
  • Modern
  • Industrieel

Buiten de ruime keuze die we hierboven al aanbieden geven we vaak ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een eiken boomstam, visgraat of rechte modellen

Als je weet wat je mooi vindt, dan is het tijd om jouw salontafel in eikenhout te bestellen. Wij maken en leveren hem precies zoals jij dat wil.

Waarom een eiken salontafel bij Mister Tafel?

Als vakmannen zagen wij dat er veel aanbod was, maar dat bijna iedereen een veel te hoge prijs vroeg. Dit wilden wij anders doen en gingen snel op zoek naar leveranciers voor kwalitatief goede producten. Vervolgens keken we naar andere mogelijkheden om de klant goed te bedienen. De tafels die je in de woonwinkel vindt, besloten wij enkel online aan te bieden. Daarom vind je bij ons dezelfde kwaliteit eiken salontafels als in een dure winkel, maar dan voor een veel betere prijs. Zo geniet je er zelfs nog meer van.

 

Onderhoud massief eiken salontafel

Een eikenhouten salontafel gaat jarenlang mee. Het massief houten blad kan tegen een stootje en dankzij de lak blijft het tafelblad er gaaf uitzien. Wij brengen de laklaag in de gewenste kleur aan, zodat er bijna geen vlekken ontstaan. Verwijder dit gelijk met een klam vochtige doek van de tafel als je er per ongeluk mee knoeit.

Eiken salontafel bestellen bij Mister Tafel

Zoek je een salontafel die volledig naar wens is en ook nog eens volledig past in jouw interieur? Bestel dan snel je eiken salontafel op maat bij Mister Tafel. Als de tafel die jij wilt hebben voorradig is dan is de levertijd van de tafel twee tot vier weken. Als de tafel niet voorradig is, is de levertijd vijf tot negen weken. Je ontvangt van ons een e-mail als wij de tafel meesturen met de bezorgdienst.

Open de chat
1
Eenvoudig een vraag Appen?
Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.