Rechthoekige eettafels

Filter

Rechthoekige tafel kopen?

Ben je op zoek naar een rechthoekige eettafel? Bij Mister Tafel ben je aan het juiste adres. Wij hebben diverse soorten, kleuren en maten. En alsof de keuze nog niet reuze genoeg is, stel je je rechthoekige tafel ook nog eens volledig naar wens samen. De tafel van jouw dromen wordt bij ons werkelijkheid.

Kies de tafel die bij jou past

Bij Mister Tafel stem je het uiterlijk van jouw rechthoekige tafel dus volledig af op jouw wensen. En dat is fijn, want ieders interieur, smaak en voorkeur is anders. Zo gaat het hart van de een sneller kloppen van een industriële look, terwijl de ander juist blij wordt van een tafel met een klassiek uiterlijk. De eigenschappen die je zelf in de hand hebt, zijn de afmetingen, de kleur en de soort poten.

Groot of klein: welke afmetingen heeft jouw tafel?

Het tafelblad is verkrijgbaar in diverse standaardafmetingen, waarbij 160 bij 90 centimeter het kleinst is en 240 bij 100 centimeter het grootst. Als de standaardafmetingen nog niet helemaal voldoen aan jouw eisen, kun je het blad van de rechthoekige tafel op maat laten maken. Wel belangrijk om te weten: het op maat laten maken heeft mogelijk invloed op de prijs en levertijd.

De kleur en de afwerking van het tafelblad

Als je besloten hebt hoe groot jouw nieuwe eettafel wordt, komt de volgende belangrijke afweging om de hoek kijken. Welke kleur krijgt jouw tafelblad? Deze beslissing gaat misschien niet over één nacht ijs. Deze eigenschappen zijn immers het meest bepalend voor de algehele uitstraling van de tafel en dus is het verstandig hier goed over na te denken. Je kunt gaan voor een blad dat onbehandeld is, maar je kunt hem ook laten lakken of oliën. In dat geval maken we hem bijvoorbeeld wit, grijs, zwart of chocoladebruin.

De poten: bepaal de vorm en kleur

Heb je besloten hoe jouw tafelblad eruit komt te zien? Dan ontbreekt er nog één essentieel onderdeel van je nieuwe rechthoekige tafel: de poten. Ook hiervan hebben we verschillende soorten. Zo kies je niet alleen je favoriete kleur, je bepaalt ook welke vorm de poten moeten hebben. Ga je bijvoorbeeld voor een klassieke variant in de vorm van een A, U of X? Of zijn de wat speelsere trapezium- of matrixpoten iets voor jou? Wat je ook voor ogen hebt, wij hebben voor ieder wat wils.

Hoogwaardig materiaal

Waar je de vrijheid hebt in de afmetingen, de soort poten, de kleur en de afwerking, staat het materiaal van de rechthoekige tafel vast. En dat is maar goed ook, want al onze tafels zijn vervaardigd uit prachtig A-kwaliteit Europees eikenhout. Dit materiaal is niet alleen een lust voor het oog, ook garandeert het hoogwaardige kwaliteit. We oogsten het eikenhout in duurzaam beheerde bossen en we drogen het zorgvuldig voor gebruik.

Koop de rechthoekige tafel van je dromen

Heb je jouw match gevonden? Mooi! Bestel jouw nieuwe rechthoekige tafel snel en eenvoudig. Wij steken de handen graag uit de mouwen van onze klusoutfit om jouw droomtafel samen te stellen. Wij gaan zorgvuldig te werk en streven de hoogste kwaliteit na. Vragen, advies nodig of de tafelonderdelen liever eerst in het echt bekijken? Neem contact met ons op of breng een bezoekje aan onze showroom.

Open de chat
1
Eenvoudig een vraag Appen?
Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.