Ovale eettafels

Filter

Ovale eettafel van Mister Tafel

Onze prachtige ovale houten tafels zijn perfect voor kantoor of thuis. Deze tafel kan goed dienen als vergadertafel of als eettafel in de keuken. Het eiken tafelblad is uitermate sfeervol en zorgt voor een heerlijke vibe wanneer je plaats neemt aan deze mooie. Ook deze tafel heeft een prachtig tafelblad van hout en heeft stoere stalen poten. Zoals iedere industriële tafel bij Mister Tafel is ook deze variant in verschillende kleuren te bestellen. De vorm van het onderstel onder deze ovale tafel staat wel vast. Dit is een matrix onderstel wat voor exact de juiste stevigheid en balans zorgt voor deze ovalen tafel. Zoals u van ons gewend bent kunt u wel gewoon kiezen uit de drie verschillende kleuren voor het matrix onderstel. Voor wat betreft de maat van deze ovale tafel kunt u kiezen uit vijf maten ,variërend tussen 180-100cm tot 240-110cm.

De soorten eettafels van Mister Tafel

Onze ovale eettafel zijn natuurlijk niet de enige tafels die wij bij Mister Tafel aan u kunnen leveren. Welke soorten hebben jullie nog meer horen wij u denken. Bij Mister Tafel kunt u ook nog eens kiezen uit onderstaande tafels:

Verder kunt u ook kiezen uit de volgende salontafels bij Mister Tafel:

Om het helemaal af te maken, kunt u bij ons ook nog eens een fantastische zitbank bestellen die perfect bij de door u uitgekozen tafel past. Deze zitbank kan geleverd worden in vijf verschillende lengtematen en er kan gekozen worden uit twee verschillende onderstellen. Het H-onderstel en het X-onderstel. Uiteraard kunt u ook voor het hout van de bank kiezen uit de verschillende kleuren die ook gekozen kunnen worden voor de verschillende tafels. Voor de twee onderstellen geldt, dat u keus heeft uit drie kleuren, te weten:

  • Mat zwart
  • Mat wit
  • Standaard afwerking (staal kleurig antraciet)

Ovale tafel kopen: A-kwaliteit eikenhout

Ieder ovalen tafelblad die Mister Tafel levert wordt met zorg gemaakt van het beste A-kwaliteit Europees eikenhout. Europees eiken groeit en wordt geoogst in speciaal daarvoor duurzaam beheerde bossen. Hiermee weet u zeker dat u een goed en eerlijk product koopt.  Nadat het hout geoogst is wordt het eerst zorgvuldig gedroogd. Eikenhout heeft een relatief lange droogtijd. Hierna kan het hout verwaardigd worden tot bijvoorbeeld een tafelblad. Het eiken tafelblad wordt nadat deze vervaardigd is glad afgewerkt. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat er zaken als scheuren, knoesten of vuil achter blijft op het tafelblad. Mister Tafel brengt de tafelbladen op kleur door het gebruik van verschillende oliën en lak. Hiermee zorgt Mister Tafel ervoor dat er geen vuil of kringen kunnen ontstaan op het eiken tafelblad. Wanneer de ovale tafel bij u afgeleverd is hoeft u alleen nog maar het onderstel te bevestigen en kunt u genieten van een prachtige industriële tafel met een fantastisch tafelblad van sfeervol A-kwaliteit eikenhout.

Open de chat
1
Eenvoudig een vraag Appen?
Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.