Ronde tafelbladen

Filter

Ronde tafelbladen

Wij bieden massief ronde tafelbladen voor in elk interieur. Het maakt niet hoe groot de ruimte is. Ronde tafelbladen passen overal, in zowel de woonkamer, eetkamer als woonkeuken. Het voordeel van een ronde tafelbladen is dat je zonder zorgen plaatsneemt als familie, omdat je nergens last hebt van de punten. Elk rond houten tafelblad is bij ons helemaal aan te passen naar jouw wensen. In onze overzichtelijke webshop vind je vast je favoriete model.

Ronde tafelbladen van massief eikenhout

Elk rond tafelblad wordt bij ons gemaakt van massief eikenhout. Voor het hout hebben wij onze vaste leveranciers, die de eikenbomen kappen op een duurzame manier. Wij krijgen de plakken hout onbewerkt aangeleverd van onze vaste partner. We bewerken de plakken met de hand, tot een massief blad van 3 centimeter dik.

Wij kiezen voor een rond tafelblad van eikenhout, omdat deze houtsoort makkelijk te bewerken is. Bovendien zorgt de neutrale kleur van het hout voor een warme uitstraling in de ruimte van je huis. Het massieve hout kan wel tegen een stootje en gaat dus jarenlang mee in een familie.

Ronde tafelbladen passend in elk interieur

Een rond tafelblad op maat, past qua stijl ook in elk interieur. Het is een mooie tegenhanger van een industrieel interieur met veel rechte vormen. Of kies voor een rond tafelblad van hout, omdat het zo mooi past in je klassieke of botanische interieur.

Al onze ronde tafelbladen zijn in maar liefst 11 verschillende tinten te verkrijgen. Hou je van donkere kleuren? Kies dan voor antraciet, donkerbruin of zwart. Wil je juist lichte meubels? Dan beitsen wij jouw droomtafel in het wit of met transparante lak.

Ronde tafelbladen bestellen bij Mister Tafel

Wil jij een rond tafelblad kopen? Dat kan natuurlijk bij Mister Tafel. Je hebt bij ons de keuze uit diverse afmetingen, kleuren en onderstellen. Wat alle ronde tafelbladen gemeen hebben, is dat ze sterk zijn en er mooi uitzien. Bestel gelijk via onze webshop of stel je vragen via info@mistertafel.nl.

Open de chat
1
Eenvoudig een vraag Appen?
Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.