Ovale salontafels

Filter

Salontafel ovaal

Een ovale salontafel biedt eigenlijk het beste van twee werelden. Op het langwerpige tafelblad kun je meer spullen kwijt dan op een vierkante tafel. Denk hierbij aan tijdschriften, een bord eten, glazen met drinken, een laptop en natuurlijk de afstandsbediening. Het langgerekte tafelblad is dus ideaal voor als je veel in de woonkamer bent of als je een druk gezin hebt.

In tegenstelling tot een rechthoekig tafelblad heeft een ovale salontafel wel de ronde vormen. Heb je bijvoorbeeld een strak interieur en wil je een mooie balans creëren tussen rechte lijnen en ronde vormen? Dan hoort een ovale salontafel zeker thuis in jouw woonkamer.

Ovale salontafel gaat een leven lang mee

We maken een ovale salontafel van hout, net als alle andere meubelstukken, van massief eiken. De tafelbladen worden vervaardigd vanuit de verticale dwarsdoorsnede van de stam van een eikenboom. We zagen alleen het hoognodige af. De ovale salontafel die je bij ons bestelt, is daarom wel 3 centimeter dik.

Nadat wij de tafel in de juiste vorm hebben gemaakt, bewerken we het tafelblad met de gewenste kleur. Van de beits brengen wij wel 3 lagen aan. Dit voorkomt dat er geen kringen en vlekken op de tafel ontstaan. Het massieve hout en de beits zorgen er beide voor dat de ovale salontafel een leven lang meegaat. Als je de tafel goed verzorgt, kun je hem later zelfs aan de volgende generatie meegeven.

Ovale salontafel laten matchen met andere meubelstukken

Wil je bijpassende meubels bij je ovale salontafel van hout? Dat is zeker mogelijk via Mister Tafel. Wil je in de woonkamer een bijpassende houten zitbank of ben je ook op zoek naar een bijpassende eettafel? Bij Mister Tafel vind je het allemaal.

Bekijk rustig ons assortiment en laat je verrassen door de mogelijkheden die je bij ons hebt, om mooie meubelen te laten maken. Wij leveren topkwaliteit en omdat we onze materialen rechtstreeks bij de leverancier halen, bieden wij ook nog eens de beste prijzen.

Ovale salontafel bestellen bij Mister Tafel

Wil jij een ovale salontafel van hout kopen? Bestel de tafel van jouw dromen bij ons en dan gaan wij direct voor je aan de slag. Als je vragen hebt over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Bellen kan naar 079-2340400. Een bericht sturen via WhatsApp kan op 06-39343600 of mail naar info@mistertafel.nl.

Open de chat
1
Eenvoudig een vraag Appen?
Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.