Ovale salontafels

Filter

Ontdek de elegantie van een ovale eiken salontafel

Een ovale salontafel biedt het beste van twee werelden. Het langwerpige tafelblad biedt ruimte voor allerlei spullen, van tijdschriften tot laptops, terwijl de ronde vormen een mooie balans creëren in je interieur. Of je nu een strak modern of een landelijk warm interieur hebt, een ovale salontafel past altijd perfect. De laatste jaren zijn ovale tafels erg populair geworden en dat zal naar verwachting een blijvertje zijn. De bijzondere vorm geeft in elk interieur meer ruimte door de organische vorm. Naast de standaard zuivere ovaal, is nu ook de organische beschikbaar. Dit biedt veel mogelijkheden om een unieke tafel te vinden die perfect bij jouw stijl past.

Duurzaam en tijdloos eikenhout

Onze ovale salontafels zijn gemaakt van massief eikenhout, een van de meest robuuste en duurzame houtsoorten. Het tafelblad wordt vervaardigd uit de verticale dwarsdoorsnede van de eikenstam, waardoor het blad extra sterk en massief is. Na het zagen behandelen we het hout met een hoogwaardige lak, zodat je salontafel jarenlang mooi blijft.

Maak je interieur compleet

Wil je je ovale salontafel matchen met andere houten meubelen? Dat kan bij ons eenvoudig. Ons assortiment bevat een breed scala aan bijpassende houten zitbanken, eettafels , sidetables en andere meubels, zodat je een prachtig geheel creëert.

Bestel jouw droomsalontafel

Klaar om jouw ovale eiken salontafel te bestellen? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden. Bel naar 079-2340400, stuur een WhatsApp naar 06-39343600 of mail naar info@mistertafel.nl. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte salontafel voor jouw interieur.

Open de chat
1
Eenvoudig een vraag Appen?
Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.