Boomstam tafelbladen

Filter

Boomstam tafelbladen 

Een boomstam tafelblad is een veelzijdig meubelstuk. De toepassing kan op veel verschillende manieren. Zo kun je er een mooie rechthoekige of vierkante salontafel van maken, die perfect bij je hoekbank past. 

De trend van dit moment is een boomstam tafelblad in een ovale vorm. Een groot voordeel is dat je net zoveel ruimte hebt als aan een lange rechthoekige tafel. Alleen heb je nu geen last van de hoeken. Dat maakt dat je extra geniet van de maaltijd en de gezelligheid met de hele familie. 

Boomstam tafelblad van massief eikenhout 

Wij maken al onze boomstam tafelbladen van massief eikenhout. De plakken hout kopen we al jaren van dezelfde houtleverancier. Zij produceren en verwerken het hout op verantwoorde wijze. Het hout komt uit Europa en dat scheelt weer in de transportkosten. Hierdoor kunnen wij de boomstam tafelbladen extra voordelig aanbieden. 

De voordelen van eikenhout 

Wij maken elk boomstam tafelblad van eikenhout. Dat heeft voor zowel ons als de klant vele voordelen: 

  • Eikenhout is duurzaam. Een meubelstuk van deze houtsoort gaat lang mee, zonder dat de kwaliteit erop achteruit gaat. 
  • Dankzij de natuurlijke look passen meubels van eikenhout binnen elk interieur. Een boomstam tafelblad van een eik past bijvoorbeeld goed in een landelijke inrichting.
  • Eikenhout is erg hard en kan dus prima tegen een stootje. Dat is fijn voor als je kinderen hebt.

Boomstam tafelbladen in diverse vormen, afmetingen en kleuren 

Kies bij ons je boomstam tafelblad in de vorm, maat en kleur die je wenst. Voor onze klanten maken wij: 

Voor elke vorm heb je weer de keuze uit diverse afmetingen. Onze kleinste tafel is bijvoorbeeld 80×80 cm en de grootste is in de lengte 240 cm. Heb je speciale wensen voor een groter of kleiner boomstam tafelblad? Neem dan gerust contact op met ons. Alle wensen zijn bespreekbaar. 

Boom tafelblad naar wens aan te passen

Naast de vorm zijn er nog veel andere opties om een boomstam tafelblad om te toveren tot de tafel van jouw dromen. Zo zijn er meerdere kleuren waaruit je kunt kiezen, zoals klassiek grijs, chocoladebruin, wit of zwart. Ook kun je kiezen voor transparante lak, waardoor jouw tafel een authentieke en onbehandelde look krijgt. 

Een boomstam tafelblad zonder onderstel is nog steeds geen echte tafel. Gelukkig zorgen wij daarvoor, door mooie stalen tafelpoten onder de boomstam tafelbladen te monteren. In ons assortiment vind je diverse vormen. Denk hierbij aan een U-vorm, A-vorm, X-vorm of een trapezium vorm. Met alle elementen gezamenlijk maak jij precies de tafel zoals jij die in gedachten hebt. 

Boomstam tafelblad kopen bij Mister Tafel

Wil jij een boomstam tafelblad kopen bij Mister Tafel? Geef je wensen door via onze webshop. Of neem contact op. Heb je nog andere vragen voordat je bestelt? Neem dan gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice.

Open de chat
1
Eenvoudig een vraag Appen?
Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.