Scandinavische Eettafels

Filter

Scandinavische Eettafels

Scandinavische eettafels zijn een populair type eettafel. Ze worden veel gekocht vanwege hun elegantie en tijdloze uitstraling. Scandinavische eettafels komen in verschillende stijlen, maar de meeste hebben een eenvoudig ontwerp met strakke lijnen. De tafels zijn gemaakt van eiken hout, waardoor ze duurzaam en sterk zijn.

Een Scandinavische eettafel voor ieder interieur

Een Scandinavische eettafel is perfect voor elk type interieur. Ze passen makkelijk in kleinere ruimtes, maar zijn ook stijlvol genoeg voor grotere woningen. Scandinavische eettafels zijn onderhoudsarm en makkelijk schoon te maken. Met de juiste verzorging zullen ze jarenlang meegaan.

Stel zelf uw Scandinavische eettafel samen bij Mister Tafel

Het is eenvoudig om uw Scandinavische eettafel bij Mister Tafel samen te stellen. Kies de gewenste afmeting zoals een 200×100 of 180×90. Kies vervolgens een kleur tafelonderstel zoals mat wit, mat zwart of staal kleurig antraciet en als laatste de type behandeling van het blad. Bijvoorbeeld zwarte lak of een onzichtbare matte lak.

Een Scandinavische eettafel kopen?

Als u op zoek bent naar een nieuwe eettafel, dan is een Scandinavische eettafel een perfecte keuze. Ze zijn prachtig, duurzaam en makkelijk in onderhoud.

Wij zijn de goedkoopste aanbieder van Scandinavische eettafels van Nederland. Benieuwd naar onze eettafels? Kom eens een keer langs in onze showroom in Zoetermeer of neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Wij helpen u graag verder!

Open de chat
1
Eenvoudig een vraag Appen?
Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.