Stalen X tafelpoten

Filter

Stalen X poten

Ben je op zoek naar een nieuwe tafel in jouw woonkamer of eethoek? Dan wil je natuurlijk een meubel om mee te pronken en dat past bij jouw interieur. Een tafel dat klasse uitstraalt in jouw woning. Natuurlijk kun je met een salon- of eettafel kiezen uit diverse tafelbladen, maar er zijn ook diverse mogelijkheden voor de tafelpoot. De stalen X poot is ontzettend populair. Zoek jij naar een tafel met een industriële look? Dan is de stalen X poot zeker iets voor jou. Neem een kijkje door ons assortiment en blader door onze tafels met stalen X poot.

Wat is een stalen X poot?

De stalen X poot is – zoals de naam al zegt – een tafelpoot met een X vorm. Aan beide zijkanten van de tafel vind je de stalen X poten. Het stalen materiaal geeft een strakke uitstraling. De poten zijn industrieel, maar geven tegelijkertijd een klassieke sfeer. Een tafel met een stalen X poot past binnen diverse interieurs, van landelijk tot modern. Je kunt daarom eindeloos variëren met verschillende stijlen in jouw woonkamer of keuken. De stalen X poot is een stevige steun voor de tafel en heeft een stoer karakter.  

De stalen X poot met tafel

De stalen X poot wordt gemaakt uit stalen kokers. De tafelpoot vergt veel vakmanschap om het mooiste resultaat te behalen. Naast de vorm van de tafel heb je ook de keuze tussen diverse kleuren voor de stalen X poot. De één is fan van een mat zwarte tafel, terwijl de ander liever wat meer kleur wenst door een witte poot te plaatsen onder het tafelblad. Geef je wensen aan bij de bestelling en wij zorgen dat jouw droomtafel met stalen X poot bij jou thuis wordt afgeleverd.

Bestel jouw stalen X poot

Bij Mister Tafel bestel je jouw tafel met stalen X poot. Heb je vragen over de mogelijkheden of ons assortiment? Neem gerust even contact met ons op, dan helpen wij je graag verder. 

Open de chat
1
Eenvoudig een vraag Appen?
Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.