Vierkante salontafels

Filter

Vierkante salontafels

Een salontafel is de blikvanger van een woonkamer. Vooral vierkante salontafels passen goed in bijvoorbeeld de hoek van een hoekbank. Je hoeft dan niet te passen en te meten hoe je de tafel het liefste neerzet. Als je een groot blad hebt, kun je veel op de salontafel kwijt. Denk hierbij aan een mooie vaas, eten en drinken en natuurlijk je voeten na een lange werkdag. Zo wordt de vierkante salontafel een belangrijk onderdeel van je interieur.

Vierkante salontafel van eikenhout

Wij maken onze vierkante salontafel van massief hout. Voor de levering van het hout werken we met vaste leveranciers, van wie we weten dat de kwaliteit goed is. De plakken hout zijn een verticale doorsnede van de stam van een boom. Daarmee gaan we aan de slag in onze eigen werkplaats. Het stuk eikenhout wordt bewerkt totdat er een plak van 3 centimeter dik overblijft. Zo gaat de vierkante salontafel nog jaren mee in het gezin.

Het gebruik van eikenhout heeft voor ons verschillende redenen. Het is een duurzame houtsoort en gaat lang mee, zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Eikenhout is hard en kan zeker tegen een stootje, wat natuurlijk fijn is als je bijvoorbeeld een druk gezin hebt. De natuurlijke look is een voordeel, want dit geeft je huis een warme uitstraling. Dat maakt eikenhout geschikt voor landelijke en industriële interieurs.

Vierkante salontafels op maat

Het maakt voor ons niet uit of je groot of klein behuisd bent. In elke woonkamer past een vierkante salontafel van Mister Tafel. Wij leveren in verschillende maten, zodat iedereen van onze kwalitatief goede meubelen kan genieten. Of je nu een kleine of grote vierkante salontafel wenst, wij maken het op maat voor in jouw woonkamer.

Niet alleen de maten zijn desgewenst aan te passen. Ook de kleur van het tafelblad is te bestellen in jouw smaak en stijl. Bij Mister Tafel heb je de keuze uit maar liefst 11 tinten. Hou je van donkere tinten, zoals zwart of nootbruin. Bij ons behoort dat tot de mogelijkheden. Ook als je van lichte tinten houdt zoals wit, dan bestel je dat gewoon bij ons in de webshop. Bij Mister Tafel is jouw droom van een tafel in het vierkant binnen handbereik.

Bij de keuze voor de maat en de kleur van het tafelblad houdt het niet op. Ook als het gaat om de vorm en de kleur van het onderstel, is er volop keuze. Met deze keuzemogelijkheden maken we van jouw houten salontafel in het vierkant, een echte droomtafel. Voor het onderstel heb je bijvoorbeeld de keuze uit de volgende vormen:

Open de chat
1
Eenvoudig een vraag Appen?
Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.