Beschrijving

Introduceer onze prachtige semi-ovale eikenhouten tafel, een meesterwerk van vakmanschap en elegantie. Met een 3 cm massief eikenhouten blad straalt deze tafel een tijdloze charme uit. De tafel wordt ondersteund door een elegante en slanke, tapse tafelpoot dat mooi aansluit op de met 45 graden facet afgeronde hoeken

Het centraal geplaatste onderstel biedt niet alleen stabiliteit, maar ook extra ruimte voor gasten, waardoor gezellige diners en samenzijn nog aangenamer worden. Wat de afwerking betreft, heb je verschillende opties om uit te kiezen, variërend van onbehandeld eikenhout tot een selectie van 8 andere prachtige behandelingen.

Op de foto’s straalt onze tafel trots, afgewerkt met een matte Skylt lak die een prachtige uitstraling geeft. Als je echter kiest voor onbehandeld eikenhout, is het belangrijk om het blad te behandelen voordat je het in gebruik neemt, om zijn volledige schoonheid en duurzaamheid te onthullen.

Standaard heeft deze tafel een hoogte van 76 cm, maar als je specifieke wensen hebt, neem dan gerust contact met ons op via info@mistertafel.nl. We staan klaar om aan al je behoeften te voldoen en je te helpen bij het vinden van de perfecte tafel voor jouw ruimte.

Specificaties

Afmeting

, , , , , ,

Behandeling

Onbehandeld, Skylt onzichtbare matte lak, Cloudy white, Bridge, Bridge grey, Walnut, Chocolate, Dark smoke intense, Zwarte beits + lak

Kleur tafelonderstel

Montage

,

Afmeting

, , , , , , , ,

Behandeling

Onbehandeld, Skylt onzichtbare matte lak, Cloudy white, Bridge, Bridge grey, Walnut, Chocolate, Dark smoke intense, Zwarte beits + lak

Kleur tafelonderstel

Montage

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eettafel semi ovaal met Tapse tafelpoot” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Eettafel semi ovaal met Tapse tafelpoot

  Eiken blad - basisproduct semi ovaal

  Behandeling voor eettafels

  Tapse Tafelpoot

  Montage

  Opties aanpassen

  Op voorraad - Levering binnen 2-4 weken

  Veelgestelde vragen

  De bezorging voeren wij uit met een interieur transporteur genaamd Juuls interieur transport, zij voeren de (eventuele) montage uit op locatie zelf. Je bent zelf wel verantwoordelijk of de tafel naar binnen past zonder gebruik van verhuislift en in geval van een appartement dat deze in de lift past. Moeten zij met de trap omhoog naar de woning horen we dit graag op voorhand.

  De bezorgdatum sturen zij per mail (vanuit Bumbal / Juuls), en bellen ze nog na. Kan je een bezorgdag niet? Reageer dan gelijk op hun mail of mail ze zelf naar planning@juuls-interieurtransport.nl

  De rest betaling link krijgt u van ons zodra de eettafel mee is met transport. De link is een betaallink, mocht u dat niet fijn vinden kan het via een bankoverboeking. Onze bankgegevens zijn: T.A.V. Mos Trading, bankrekening: NL05ABNA0248860178 met als betalingskenmerk uw bestelnummer.

  De afstand aan een blad voor de stoelen is afhankelijk van welk onderstel je neemt; maar het bepalen hiervan is vrij eenvoudig. Wanneer je tafelpoten aan het uiteinde mooi vind is er minder ruimte voor stoelen, bij een tafelpoot die vanuit het midden wordt ondersteund is er meer plek voor stoelen omdat je rondom vrije ruimte hebt. Om alles in perspectief te plaatsen heb je de volgende afstanden om stoelen binnen de tafelpoten (aan het uiteinde) te zetten.  

  1. 160x90 120cm
  2. 180x90                         140cm
  3. 180x100                       140cm
  4. 200x90                         160cm
  5. 200x100                       160cm
  6. 220x100                       180cm                 
  7. 240x100                       200cm
  8. 260x100                       220cm

  Wanneer je een middenpoot hebt kan je dus wel de gehele ruimte van het blad gebruiken plus een bijkomend voordeel is dat het aan de kop van de tafel goed meer ruimte heeft dan een tafelpoot aan het uiteinde.
  Wat wel een nadeel is van een tafelpoot in het midden van een tafel is dat je wel rekening moet houden dat het strekken van de benen lastiger gaat omdat de poot zich volledig onder de tafel bevind. Mensen die thuis werken kunnen dit als vervelend beschouwen omdat zij langer aan tafel zitten. De meesten stoelen zonder armleuning zijn 45-50cm breed, en met armleuning 55-60 maar het best is natuurlijk om het zeker te weten en op te zoeken/ meten.

  Bij ons kunt u kiezen uit verschillende kleuren afwerking met een matte lakafwerking. 
  Standaard vullen we de knoesten en schuren we de bladen vlak. Mocht je liever een geborstelde tafel willen behoort dit ook tot de mogelijkheid (vermelden in de opmerkingen bij bestellen)

  Schoonmaak
  Schoonmaken is door de laklaag eenvoudig, dit alleen met een lichtvochtige doek i.c.m. groene zeep. Geen bijtende middelen gebruiken om beschadiging van de laklaag te voorkomen.

  Onderhoud tafel
  Vermijd in de eerste week zware objecten op de tafel, zoals fruitschalen of vazen, en voorkom gedurende 3 dagen elk contact met water. Indien u een kleed op de tafel gebruikt, verwijder dit dan wanneer de tafel niet in gebruik is. Na deze 3 dagen kunt u de tafel schoonmaken met een licht vochtige doek, eventueel met wat groene zeep. Bij het morsen van vloeistoffen zoals rode wijn of vet, of bij contact met kruiden, dient u dit direct te verwijderen met water en groene zeep. Vermijd hard boenen.

  Als je zelf wil monteren is dit zeker mogelijk, houdt er wel rekening mee dat de gaten niet voorgeboord zijn en dat je een schroefboormachine nodig hebt door de montage.

  Open de chat
  1
  Eenvoudig een vraag Appen?
  Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.
  +