Eettafel organisch kiezel met houten onderstel

Kiezel eiken tafelblad 3cm massief met facet rand houten onderstel- basisproduct

Behandeling voor eettafels

Houten onderstel

Montage

Opties aanpassen

Op voorraad - Levering binnen 2-4 weken

Beschrijving

Onze eettafel met organische vormen biedt een frisse afwisseling op de klassieke ovalen tafels en brengt een speelse touch in elke ruimte. Het blad is een stevige blad van 3 cm dik massief eikenhout, afgewerkt met een schuine rand van 45 graden die het een slanke lijn geeft.

Het centraal geplaatste massief eiken onderstel is niet alleen stijlvol, maar ook super praktisch omdat je overal rond de tafel makkelijk stoelen kwijt kunt. Je hebt de keuze uit een natuurlijke onbehandelde look of één van de tien andere afwerkingen. Zoals je ziet op de foto is deze tafel mooi mat met Skylt lak afgewerkt, en voor een stoerder tintje hebben we ook modellen met een zwarte beits.

Vergeet niet dat onbehandeld eiken wat liefde nodig heeft met een goede afwerkingsbeurt voordat het klaar is voor gebruik.

Deze beauty komt met een standaardhoogte van 76 cm, maar als je iets anders voor ogen hebt, shoot ons een mailtje op info@mistertafel.nl.

De tafel die je op de kiek ziet is 2,40m bij 1,35m groot. Het onderstel blijft hetzelfde bij elk formaat, dus het kan zijn dat de balans met jouw blad net even anders is dan op de foto.

Let op: Op al onze afbeeldingen is auteursrecht van toepassing en alle vermelde prijzen zijn onderhevig aan wijzigingen.

Veelgestelde vragen

De bezorging voeren wij uit met een interieur transporteur genaamd Juuls interieur transport, zij voeren de (eventuele) montage uit op locatie zelf. Je bent zelf wel verantwoordelijk of de tafel naar binnen past zonder gebruik van verhuislift en in geval van een appartement dat deze in de lift past. Moeten zij met de trap omhoog naar de woning horen we dit graag op voorhand.

De bezorgdatum sturen zij per mail (vanuit Bumbal / Juuls), en bellen ze nog na. Kan je een bezorgdag niet? Reageer dan gelijk op hun mail of mail ze zelf naar planning@juuls-interieurtransport.nl

De rest betaling link krijgt u van ons zodra de eettafel mee is met transport. De link is een betaallink, mocht u dat niet fijn vinden kan het via een bankoverboeking. Onze bankgegevens zijn: T.A.V. Mos Trading, bankrekening: NL05ABNA0248860178 met als betalingskenmerk uw bestelnummer.

De afstand aan een blad voor de stoelen is afhankelijk van welk onderstel je neemt; maar het bepalen hiervan is vrij eenvoudig. Wanneer je tafelpoten aan het uiteinde mooi vind is er minder ruimte voor stoelen, bij een tafelpoot die vanuit het midden wordt ondersteund is er meer plek voor stoelen omdat je rondom vrije ruimte hebt. Om alles in perspectief te plaatsen heb je de volgende afstanden om stoelen binnen de tafelpoten (aan het uiteinde) te zetten.  

 1. 160x90 120cm
 2. 180x90                         140cm
 3. 180x100                       140cm
 4. 200x90                         160cm
 5. 200x100                       160cm
 6. 220x100                       180cm                 
 7. 240x100                       200cm
 8. 260x100                       220cm

Wanneer je een middenpoot hebt kan je dus wel de gehele ruimte van het blad gebruiken plus een bijkomend voordeel is dat het aan de kop van de tafel goed meer ruimte heeft dan een tafelpoot aan het uiteinde.
Wat wel een nadeel is van een tafelpoot in het midden van een tafel is dat je wel rekening moet houden dat het strekken van de benen lastiger gaat omdat de poot zich volledig onder de tafel bevind. Mensen die thuis werken kunnen dit als vervelend beschouwen omdat zij langer aan tafel zitten. De meesten stoelen zonder armleuning zijn 45-50cm breed, en met armleuning 55-60 maar het best is natuurlijk om het zeker te weten en op te zoeken/ meten.

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende kleuren afwerking met een matte lakafwerking. 
Standaard vullen we de knoesten en schuren we de bladen vlak. Mocht je liever een geborstelde tafel willen behoort dit ook tot de mogelijkheid (vermelden in de opmerkingen bij bestellen)

Schoonmaak
Schoonmaken is door de laklaag eenvoudig, dit alleen met een lichtvochtige doek i.c.m. groene zeep. Geen bijtende middelen gebruiken om beschadiging van de laklaag te voorkomen.

Onderhoud tafel
Vermijd in de eerste week zware objecten op de tafel, zoals fruitschalen of vazen, en voorkom gedurende 3 dagen elk contact met water. Indien u een kleed op de tafel gebruikt, verwijder dit dan wanneer de tafel niet in gebruik is. Na deze 3 dagen kunt u de tafel schoonmaken met een licht vochtige doek, eventueel met wat groene zeep. Bij het morsen van vloeistoffen zoals rode wijn of vet, of bij contact met kruiden, dient u dit direct te verwijderen met water en groene zeep. Vermijd hard boenen.

Als je zelf wil monteren is dit zeker mogelijk, houdt er wel rekening mee dat de gaten niet voorgeboord zijn en dat je een schroefboormachine nodig hebt door de montage.

Specificaties

Afmeting

, , , , ,

Kleur tafelonderstel

, ,

Behandeling

Onbehandeld, Skylt onzichtbare matte lak, Cloudy white, Bridge, Bridge grey, Walnut, Chocolate, Dark smoke intense, Zwarte beits + lak

Uittekenen en voorboren

Ja, Nee

Afmeting

, , , , , , , , , , ,

Behandeling

Onbehandeld, Skylt onzichtbare matte lak, Cloudy white, Bridge, Bridge grey, Walnut, Chocolate, Dark smoke intense, Zwarte beits + lak

Kleur tafelonderstel

, , , , , , ,

Montage

,

  Open de chat
  1
  Eenvoudig een vraag Appen?
  Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.
  +