Eiken salontafels vierkant

Filter

Eiken salontafel vierkant

Een mooie eiken salontafel in het vierkant, maakt een woonkamer compleet. Mister Tafel biedt je de keuze uit verschillende maten en uitvoeringen. Je kan de salontafel volledig laten maken naar jouw smaak en stijl. Er zit dus altijd wel eentje bij die aansluit op jouw wensen.

Een eiken salontafel in vierkant formaat, behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Bekijk onze collectie en combineer eindeloos met de mogelijkheden. Geef via ons bestelsysteem aan wat je wil en dan gaan wij voor je aan de slag.

Eiken salontafel in vierkant op maat

De eiken salontafel is bij ons als vierkant te bestellen, om precies te zijn in de formaten 80×80 en 100×100 cm. Daar houdt het kiezen natuurlijk niet bij op. Met de kleur van het tafelblad en zowel de vorm als de kleur van de tafelpoten is eindeloos te combineren.

Wij lakken een eiken salontafel in vierkanten vorm in diverse tinten. Je kunt kiezen uit alle gewenste kleuren. Een nootbruin blad past bijvoorbeeld mooi in een botanisch interieur. Hou je de inrichting liever strak en stoer? Kies dan voor de transparante lak of juist de zwarte beits. De mogelijkheden voor jouw eiken salontafel in het vierkant zijn eindeloos.

Waarom een eiken salontafel in het vierkant van Mister Tafel?

Een salontafel in het vierkant van massief eiken staat erg mooi in de woonkamer. Het is nog leuker om hem bij Mister Tafel te bestellen. Wij bieden de tafel alleen online aan en niet via een dure showroom. Die kostenbesparing rekenen wij door in de prijs van de producten. Daarom zijn wij met onze producten een stuk voordeliger dan de meeste meubelzaken. Een eiken salontafel in vierkanten vorm leveren wij voor de beste prijs.

Eiken salontafel in vierkant formaat bestellen

Bestel nu de mooiste salontafel in het vierkant van massief eiken bij Mister Tafel. Heb je nog vragen voordat je bestelt. Neem dan contact met ons op via whatsapp (06-39343600). Bellen kan naar 0182-235125 of mail naar info@mistertafel.nl.

Open de chat
1
Eenvoudig een vraag Appen?
Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.