meta tag:

Ovaal eiken tafelblad 2,00 x 1,00 meter

Na een lange periode van rond en vervolgens rechthoekig, is nu de ovale vorm erg populair. Doordat de hoeken zijn afgerond geeft een ovale tafel een minder formele en strakke uitstraling dan een rechthoekige tafelblad, ook is een extra voordeel dat de gezelligheid van een ronde tafel ook voelbaar is. Wij als mister tafel kenmerken onszelf door een optische bladdikte van 6cm. Hierdoor is het zijaanzicht 6cm, en zijn de individueel gebruikte eiken planken 3 cm dik.

Wij bieden meerdere soorten bladafwerkingen aan, de bladen die met een behandeling worden geleverd zijn gebruiksklaar. Een geleverde tafel zonder behandeling is ook een optie. Wel raden wij in dat geval aan het tafelblad eerst te behandelen voordat u de tafel gaat gebruiken. De bezorgkosten zijn niet inclusief en bedragen €89,00 per levering. Afhalen is mogelijk en kan 6 dagen per week in Zoetermeer.

Ovaal eiken tafelblad - basisproduct

Behandeling voor eettafels

Op voorraad - Levering binnen 2-4 weken

Ovaal tafelblad eiken 6cm dikke rand

Ovaal tafelblad van eiken

Dit model is een ovaaltafelblad. Het eiken tafelblad is vervaardigd uit eiken wat samen met stalen tafelonderstellen zorgt voor een stoer karakter. Wanneer u bijpassende stalen tafelpoten zoekt, klik dan op deze link.

Onderstel wat op de foto staat is niet meegeleverd. De poot kan los besteld worden, of als set.

Waarom een ovaal eiken tafelblad van Mister Tafel?

Kwaliteit is onze prioriteit zodat dit eiken tafelblad voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen:

  • Onze eiken tafelbladen zijn gemaakt uit het mooiste Europese eikenhout.
  • Betere prijs gaat u niet vinden.
  • Doordat er nog geen behandeling op het tafelblad zit, bent u vrij in de keuze.

Eiken tafelblad
Ons tafelblad is gemaakt van A-kwaliteit eiken wat ervoor zorgt dat u de mooiste eiken tafel in uw woning heeft. Om zeker te zijn van de beste kwaliteit worden ze zorgvuldig gedroogd voordat ze vervaardigd worden. Onze eiken bladen worden hierna glad afgewerkt om te voorkomen dat er zaken als vuil, scheuren en knoesten achter blijven. Het blad is 1,80 meter lang bij 1,00 meter breed, en optisch 6 centimeter dik door de rand die eraan bevestigd zit.

Bezorgen
Bezorgkosten binnen Nederland bedragen ‚¬79,00 uitgaande van normale afleveromstandigheden (begane grond).Wanneer wij onze transporteur moeten laten bezorgen bij een appartment boven de begane grond, moeten wij ‚¬40,00 in rekening brengen. Indien het in de lift past, en klant (u) neemt het vanaf daar over. Rekenen wij niets extra.

Standaard zijn onze bladen onbehandeld zodat u zelf kan kiezen of u de natuurlijke kleur wil behouden.

616,00952,00

Open de chat
Eenvoudig een vraag Appen?
Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.