meta tag:

Eiken Tafelblad rond 150cm

Onze ronde, eikenhouten tafelblad is door zijn vorm een zekerheid voor een gezellige avond! De ronde tafel staat er om bekend dat die gezelligheid creëert in uw keuken, woonkamer of welke andere plek dan ook in huis of kantoor.
De kans is aanwezig dat een ronde eettafel net iets praktischer staat dan een rechthoekige tafel. Het tafelbladblad van Europees eiken geeft de tafel een natuurlijke look. Door deze combinatie is de ronde tafel tijdloos en past die in elk interieur.

Het tafelblad is gemaakt van Europees eiken in optisch 6cm dik (3cm + 3cm) eiken en kan in meerdere kleuren gelakt of geolied worden. De keuze is aan u om het blad behandeld of onbehandeld aan te schaffen. De bezorgkosten zijn niet inclusief en bedragen €89,00 per levering. Afhalen is mogelijk en kan 6 dagen per week in Zoetermeer.

Eiken Tafelblad rond - Basisproduct

Behandeling voor eettafels

Op voorraad - Levering binnen 2-4 weken

Tafelblad eiken  6cm dik (3+3)

Tafelblad van eiken

Dit robuuste model is een tafelblad. Het eiken tafelblad is vervaardigd uit eiken wat samen met stalen tafelonderstellen zorgt voor een stoer karakter. Wanneer u bijpassende stalen tafelpoten zoekt, klik dan op deze link.

Waarom een eiken tafelblad van Mister Tafel?

Kwaliteit is onze prioriteit zodat dit eiken tafelblad voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen:

  • Onze eiken tafelbladen zijn gemaakt uit het mooiste Europese eikenhout.
  • Betere prijs gaat u niet vinden.
  • Doordat er nog geen behandeling op het tafelblad zit, bent u vrij in de keuze.

Eiken tafelblad
Ons tafelblad is gemaakt van A-kwaliteit eiken wat ervoor zorgt dat u de mooiste eiken tafel in uw woning heeft. Om zeker te zijn van de beste kwaliteit worden ze zorgvuldig gedroogd voordat ze vervaardigd worden. Onze eiken bladen worden hierna glad afgewerkt om te voorkomen dat er zaken als vuil, scheuren en knoesten achter blijven. Het blad is optisch 6 centimeter dik (3+3 cm).

Bezorgen
Bezorgkosten binnen Nederland bedragen ‚¬79,00 uitgaande van normale afleveromstandigheden (begane grond). Wanneer wij onze transporteur moeten laten bezorgen bij een appartment boven de begane grond, moeten wij ‚¬40,00 in rekening brengen. Indien het in de lift past, en klant (u) neemt het vanaf daar over. Rekenen wij niets extra.

Standaard zijn onze bladen onbehandeld zodat u zelf kan kiezen of u de natuurlijke kleur wil behouden.

516,00892,00

Open de chat
Eenvoudig een vraag Appen?
Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.