meta tag:

Eiken blad 2,00 x 1,00 meter

Prachtige eiken blad geproduceerd van Europees eiken. Wij bieden onze eikenhouten bladen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dit eiken blad is leverbaar in de maat 160 tot 240 cm.

Mister Tafel kenmerkt zich door een optische bladdikte van 6cm. Hierdoor is het zijaanzicht 6cm, en zijn de individueel gebruikte eiken planken 3 cm dik. Wij bieden verschillende bladafwerkingen aan die direct gebruiksklaar zijn. Het tafelblad kan zonder behandeling echter raden wij aan het blad te behandelen voordat het in gebruik genomen wordt.

Dit tafelblad is ook leverbaar met een boomstamrand tegen meerprijs van €50,-. De bezorgkosten zijn niet inclusief en bedragen €89,00 per levering. Afhalen is mogelijk en kan 6 dagen per week in Zoetermeer.

Eiken blad - basisproduct

Behandeling voor eettafels

Op voorraad - Levering binnen 2-4 weken

Tafelblad eiken 6cm dik (3+3).

Tafelblad van eiken

Dit robuuste model is een tafelblad. Het eiken tafelblad is vervaardigd uit eiken wat samen met stalen tafelonderstellen zorgt voor een stoer karakter. Wanneer u bijpassende stalen tafelpoten zoekt, klik dan op deze link.

Waarom een eiken tafelblad van Mister Tafel?

Kwaliteit is onze prioriteit zodat dit eiken tafelblad voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen:

  • Onze eiken tafelbladen zijn gemaakt uit het mooiste Europese eikenhout.
  • Betere prijs gaat u niet vinden.
  • Doordat er nog geen behandeling op het tafelblad zit, bent u vrij in de keuze.

Eiken tafelblad
Ons tafelblad is gemaakt van A-kwaliteit eiken wat ervoor zorgt dat u de mooiste eiken blad in uw woning heeft. Om zeker te zijn van de beste kwaliteit worden ze zorgvuldig gedroogd voordat ze vervaardigd worden. Onze eiken bladen worden hierna glad afgewerkt om te voorkomen dat er zaken als vuil, scheuren en knoesten achter blijven. Het blad is 1,60 meter lang bij 0,40 meter breed, en optisch 6 centimeter dik (3+3 cm).

Bezorgen
Bezorgkosten binnen Nederland bedragen ‚¬59,00 uitgaande van normale afleveromstandigheden (begane grond).Wanneer wij onze transporteur moeten laten bezorgen bij een appartement boven de begane grond, moeten wij ‚¬40,00 in rekening brengen. Indien het in de lift past, en klant (u) neemt het vanaf daar over. Rekenen wij niets extra.

Standaard zijn onze bladen onbehandeld zodat u zelf kan kiezen of u de natuurlijke kleur wil behouden.

446,00894,00

Open de chat
Eenvoudig een vraag Appen?
Goedendag! Voor vragen kunt u een WhatsApp bericht sturen.